"Try this for a deep, dark secret: The great detective Miss Steele,
she doesn't exist...I invented her"
I'd always loved excitement, So I studied and apprenticed, and put my name on an Blogg. But absolutely no one knocked on my door. So I invented a superior. It was working like a charm. Until the day she walked in, with her blue eyes and mysterious past. And before I knew it, she assumed Miss Steele's identity.. It's a dangerous way to live, But as long as people buy it I can get the job done. We never mix business with pleasure. Well...almost never. I don't even know her real name!

___________________________________________________________________________________________


30 dec. 2009

Piratparty


Idag har grenarna blivit vita. Det ser ut som de fått silverspay. Väldigt läckert. Nu ska jag till Sjöhistoriska och leka pirat med Vackra och hennes barn. Jag har mina döskalletrosor på mig, dagen till ära. Så det blir jag och Jack Sparow som får konkurera om första platsen för den Coolaste piraten i världshistorien

29 dec. 2009

Titta. Jag vågade tillslut. Det gjorde i

Titta. Jag vågade tillslut. Det gjorde inte ens ont. Får se om jag blir sjuk nu. Så som Vackra sa: lagom till nyår. Men inget ska hindra mig att fira in det nya året med Vackra.

28 dec. 2009

Kör kör mot skogen

Kör kör mot skogen

Julafton

Söta fina Hanna i tomtemössa. Ville inte sova. Ville vara med hela kvällen. Känner igen det där. Tror att vi är släkt

24 dec. 2009

God Jul till er alla från mig


Nu är det Julafton och jag har massor av klappar till alla snälla barn och till mig själv. Snart hem till syrran och gosa med mina hjärtegull. Har köpt Pippi kläder till Isabella och en body till Hanna sär det står "lilla syster" på. Jätte söt. hihihi. Min blogg ligger nere inge och jag är lika arg som förra gången (klicka på rubriken så förstår du min frustation) God Jul och ha det riktigt mysigt i ett vitt kallt Sverige med massa snö. Njut , man veta aldrig när den försvinner

17 dec. 2009

2 day I felt lucky


Vaknade med ett leende med Vackra brevid. Kände mig så lycklig att jag var tvungen att testa lyckan med att köpa en trisslott. Undra vad jag ska göra med alla pengar jag vinner?

15 dec. 2009

Hanna och Milla


Vi kollar på Bella när hon tittar på Pippi. Snart ska vi äta fiskpinnar med massa ketchup

Sankta Lucia


Isabellas förstå luciatåg. Så söt och så duktig. Sjöng för fulla muggar. Lika glad och härlig som alltid.

Och så kom snön tillslut.


Hur länge blir du kvar? Hoppas till jul. Hoppas på pullka med Bella i vasaparken. Hoppas på snöänglar med Vackra. Hoppas på varm choklad och skogaholms limpa i skidbacken

14 dec. 2009

Vad gör man inte film!?


Gratis och allt. Jo man står ute i ett iskallt Stockholm och köar i timmar just den dagen då man glömt att ta på sig vinterjackan.

9 dec. 2009

AW en onsdag


Längtar vi till ledigheten eller inte?

Love is in the air


32 dagar senare är kärleken överallt. På morgonen, på dagen, på kvällen, på natten, Överallt! Och jag har drabbats av längtansjukan. Min vackra, vad du är läcker. Tack för rosorna.